Forum for listeners / fans / supporters of W.O.E METAL RADIO/TV and all METALLERS SEJAGAT!
 
HomewoeportalRegisterLog in
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
Keywords
Latest topics
» WOE dalam proses resurrection
Thu Aug 13, 2015 4:04 pm by Admin

» Mu-Aru (Muar Mythical Death/Thrash Metal)
Mon Apr 28, 2014 5:27 pm by brader buang

» KREATOR LIVE IN KL!!
Wed Mar 26, 2014 2:46 am by Admin

» MARJINAL - MALAYSIA TOUR 2013 LIVE IN KL
Sat Apr 13, 2013 12:19 am by Admin

» Kl METALCAMP VI
Sat Apr 13, 2013 12:16 am by Admin

» OBITUARY live in Singapore, 28th April 2013
Sat Apr 13, 2013 12:14 am by Admin

» FESTIVAL MUZIK BUDAK SOGHOMBAN 2013
Sat Apr 13, 2013 12:12 am by Admin

» BERTUKANG MALAM-MALAM EPISOD 2
Sat Apr 13, 2013 12:10 am by Admin

» "Habis Madu Sepah Di Buang Part 1"
Sat Apr 13, 2013 12:08 am by Admin

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
CalendarCalendar
Affiliates
free forum


Share | 
 

 ETERNAL ZINE - SARAWAK

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
UlaTanaH

avatar

Posts : 8
Join date : 03/08/2012
Age : 38
Location : ~ SARAWAK ~

PostSubject: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Fri Aug 03, 2012 8:25 am

ETERNAL ZINE

Eternal Zine! Sebuah fanzine yang "Diadaptasikan" dari Borneo Metal Scene (Sabah + Brunei Darussalam + Sarawak + Kalimantan Indonesia)

Pemilihan nama "ETERNAL" itu sendiri yang bermaksud "KEKAL / ABADI" begitulah yang penulis harapkan dalam scene metal borneo ini dan keseluruhan-nya! Dan akan terus wujud-kan untuk bersama-sama memeriahkan scene borneo! yang mana saban hari,bulan & tahun telah melahirkan band-band baru & kebangkitan band-band lama & boleh di katakan scene metal di borneo sekarang cukup memberangsangkan dan dapat di banggakan dengan penampilan music yang di-iklafikasikan sadist, penuh seksa dipenuhi pengaruh keganasan yang terpendam dan mampu membuatkan pendengar bangkit dari trauma serta koma bila menghayati setiap lagu yg dikeluar kan oleh setiap band yang di hasilkan oleh anak-anak BORNEO!

JUALAN ZINA & PATCH ETERNAL ZINE ada di -- [You must be registered and logged in to see this link.]

FACEBOOK : [You must be registered and logged in to see this link.]
EDITOR : [You must be registered and logged in to see this link.]

#p/s
Amaran! Zine ini bebas dari unsur-unsur politik sampah & ajaran sesat kecuali kamu sendiri yang berfikiran sesat! dan tidak pernah mengalakan perkauman! Kita Jangan Cari Perbezaan...Kita Carilah Persamaan Di Antara Kita..iaitu Support Your Local Metal Scene!!


Last edited by UlaTanaH on Sat Aug 04, 2012 1:45 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
http://ulatanah-baju.blogspot.com
grundarprod

avatar

Posts : 8
Join date : 03/08/2012
Location : Johor Bahru Malaysia

PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Sat Aug 04, 2012 12:57 am

hail borneo metal.. akan menyokong apa yg patut....
Back to top Go down
http://www.grundar.com
UlaTanaH

avatar

Posts : 8
Join date : 03/08/2012
Age : 38
Location : ~ SARAWAK ~

PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Sat Aug 04, 2012 1:41 am

grundarprod wrote:
hail borneo metal.. akan menyokong apa yg patut....

KITA 1MALAYSIA .. WE DO SUPPORT EACH OTHERS !!! cheers
Back to top Go down
http://ulatanah-baju.blogspot.com
Admin
Admin
avatar

Posts : 31
Join date : 02/08/2012
Age : 43

PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Sat Aug 04, 2012 1:58 am

Fabian Ulatanah;

nanti boleh edit topik ni tak, untuk just intro your distro, pastuh buka topik di JUAL BELI untuk zine+patch2 ko tu? supaya nampak seragam..

TQ
Back to top Go down
http://woemetal.phpdevil.com
UlaTanaH

avatar

Posts : 8
Join date : 03/08/2012
Age : 38
Location : ~ SARAWAK ~

PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Sat Aug 04, 2012 2:07 am

Admin wrote:
Fabian Ulatanah;

nanti boleh edit topik ni tak, untuk just intro your distro, pastuh buka topik di JUAL BELI untuk zine+patch2 ko tu? supaya nampak seragam..

TQ

orite bos.. nanti aku pindahkan d JUAL BELI.. intro kat sini.. thanks
Back to top Go down
http://ulatanah-baju.blogspot.com
grundarprod

avatar

Posts : 8
Join date : 03/08/2012
Location : Johor Bahru Malaysia

PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Sat Aug 04, 2012 2:37 am

terlupa plak aku yg ni forum..nasib baik x terklik like..x de pun Like kat sini Laughing
Back to top Go down
http://www.grundar.com
UlaTanaH

avatar

Posts : 8
Join date : 03/08/2012
Age : 38
Location : ~ SARAWAK ~

PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Sat Aug 04, 2012 1:46 pm

grundarprod wrote:
terlupa plak aku yg ni forum..nasib baik x terklik like..x de pun Like kat sini Laughing

itu la.. asyik teringat nak LIKE je.. hahahaha lol!
Back to top Go down
http://ulatanah-baju.blogspot.com
grundarprod

avatar

Posts : 8
Join date : 03/08/2012
Location : Johor Bahru Malaysia

PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   Sat Aug 04, 2012 3:31 pm

UlaTanaH wrote:
grundarprod wrote:
terlupa plak aku yg ni forum..nasib baik x terklik like..x de pun Like kat sini Laughing

itu la.. asyik teringat nak LIKE je.. hahahaha lol!

admin @trunasuci ni forum boleh tambah icon like tak... bole liking2x, poking2x affraid
Back to top Go down
http://www.grundar.com
Sponsored content




PostSubject: Re: ETERNAL ZINE - SARAWAK   

Back to top Go down
 
ETERNAL ZINE - SARAWAK
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
W.O.E METAL FORUM :: METALLERS KINGDOM (BANDS, LABELS, ZINE, DISTRO ETC ) :: LABELS / DISTRO / ZINES ETC-
Jump to: